Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Αγαπημένα Ιουνίου

στις 6/30/2014 12:36:00 μ.μ.


Καλημέρα κορίτσια.Έφυγε και αυτός ο μήνας και μπαίνουμε αισίως στην καρδιά του καλοκαιριού.



Πάμε να σας πω τι χρησιμοποίησα περισσότερο το μήνα Ιούνιο.

Αρχικά για βάση χρησιμοποιούσα το foundation της La roche posay toleriane mousse στην απόχρωση ivory, ένα πολύ ελαφρύ makeup κυρίως για πρωινές ώρες με δείκτη προστασίας 20. Το μόνο αρνητικό που βρήκα είναι ότι είναι περισσότερο λιπαρό από κάποια άλλα, κατά τ'άλλα είμαι πολύ ευχαριστημένη και σας το προτείνω ανεπιφύλακτα.

Επόμενο προϊόν είναι το consealer της Maybeline το Fit me στην απόχρωση 10, καλύπτει τους μαύρους κύκλους αλλά ως εκεί, δεν δίνει καθόλου φως κάτω από τα μάτια, προσωπικά είναι μια επιλογή που δεν θα την ξανά έπαιρνα.

Από ρουζ και σκιές έπεσα και πάλι στον πειρασμό της Nyx cosmetics μιας και τη θεωρώ την καλύτερη drugstore εταιρία που βρίσκω μόνο στο εξωτερικό και όχι Ελλάδα. Είναι σαφώς καλύτερη και από Essence και από Catrice. 
Το ρουζ είναι το Summer peach και η παλέτα είναι η Love in Paris 01. Kαι τα δύο προϊόντα τα χρησιμοποίησα ασταμάτητα και πρωινές ώρες αλλά και βραδινές.

Για νυχάκια φόρεσα πολύ το Peachy Keen της China Glaze και για tip coat το μοναδικό και αξεπέραστο Seche Vite.

Όσο αφορά στα χείλη τα ήθελα nude και επέλεξα από Rimmel London το Airy Fairy και από Seventeen στο Νο1, που είναι το πιο nude, καφέ που έχω δοκιμάσει και το έχω λατρέψει.



 

Per-beauty Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Ugg Boots Sale | web hosting