Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

The Oscars 2014

στις 3/04/2014 10:30:00 π.μ.

Oscars 2014

Για ακόμη μια χρονιά πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία τα φετινά όσκαρ. Το κόκκινο χαλί πήρε φωτιά, αφού όλοι όσοι παρευρέθησαν εντυπωσίασαν με την εμφάνιση τους και μαγνήτισαν τα βλέμματα.
Ας δούμε τι επέλεξαν οι γυναίκες της βραδιάς.
Να ξεκινήσουμε και από την βραβευμένη της βραδιάς Lupita Nyon'go η οποία επέλεξε μια αρχαιοελληνική δημιουργία του οίκου Prada και προκάλεσε τις εντυπώσεις με την κομψότητα της και την απλότητα της αφού το συνδύασε μόνο με τα διακριτικά της σκουλαρίκια σε σχήμα κορώνας.
Lupita Nyon'go
Στη συνέχεια έχουμε την Κα Timberlake, Jessica Biel η οποία εντυπωσίασε με μια τουαλέτα σε ίσια μορφή του οίκου Chanel συνδυάζοντας το με κοσμήματα Tiffany.
Jessica Biel

Η Kate Watson ανέδειξε το καλλίγραμμο σώμα της μέσα από τη δημιουργία της Vera Wang
Kate Watson
Jennifer Lawrence, η οποία έτυχε φέτος να ξανά πέσει κάτω εμφανίστηκε με μια πολύ σικ κατά κόκκινη Dior τουαλέτα και τράβηξε τα βλέμματα
Jennifer Lawrence

Την επόμενη την "αγαπώ" όχι μόνο βραβεύτηκε για την εκπληκτική ερμηνεία της στη "Θλιμμένη Γιασμίν"η Cate Blanchett την αριστοκρατική επιλογή φορέματος καθώς και με το σχόλιο της την ώρα που παρέλαβε το όσκαρ της, λέγοντας ότι οι γυναίκες με πρωταγωνιστικούς ρόλους έχουν και επιτυχία αλλά και απήχηση στον κόσμο.
Η τουαλέτα που επέλεξε είναι του οίκου Armani και τα αξεσουάρ της του οίκου Chopard.
Απολαύστε την
Cate Blanchett
18 υποψηφιότητες για όσκαρ, 4 όσκαρ και πολλές πολλές επιτυχίες. Η θρυλική Meryl Streep με επιλογή του οίκου Lanvin εντυπωσίασε με την απλότητά της και την κομψότητά της, αφού είναι 64 ετών και διατηρείτε σε άριστη κατάσταση.
Meryl Streep
Το "Gravity" κέρδισε 7 όσκαρ
Η Sandra Bullock, μια από τις πιο καλοπληρωμένες σταρ του σινεμα έλαμψε μέσα στην σικ τουαλέτα της του οίκου Alexander McQueen 
Sandra Bullock
H Amy Adams δεν κατάφερε να αποσπάσει κάποιο βραβείο αλλά έλαμψε με την κομψότητα της μέσα σε ένα navy φόρεμα Gucci couture με Tiffany jewels.
Amy Adams
Μόνο αυτή θα μπορούσε να αναδείξει το συγκεκριμένο φόρεμα καθώς και το συγκεκριμένο κούρεμα. Η κούκλα νοτιοαφρικάνα Charlize Theron με ένα καθηλωτικά κομψό φόρεμα του οίκου Dior έλαμψε στο κόκκινο χαλί συνδυάζοντας το με Harry Winston diamonds. Τι γυναίκα είναι αυτή επιτέλους.
Charlize Theron
Τα πιο ωραία μάτια του κινηματογράφου αυτήν τη στιγμή μετα την Σοφία Λόρεν, η Angelina Jolie εντυπωσίασε πρώτον με τον γοητευτικό συζύγό της, όπως κάθε φορά καθώς και με το Elie Saab φόρεμα της δείχνοντας ότι μετά τη διπλή μαστεκτομή στέκεται στην περίσταση με αξιοπρέπεια και ενθουσιασμό.
Angelina Jolie
Πάντα τα λιγουρεύομαι τα όσκαρ και κάθομαι με χαρά να τα παρακολουθήσω, ενθουσιάζομαι από τις παρουσίες, από τα φορέματα, από τα φώτα, από τις γοητευτικές αντρικές παρουσίες αλλά ταυτόχρονα συγκινούμε όταν απονέμονται τα όσκαρ γιατί είναι όνειρο ζωής και κάποιος ή κάποια είναι τυχερός/ή και το ζει με όλο του το ΕΙΝΑΙ.
Αυτά για φέτος, ανυπομονώ τώρα για την επόμενη χρονιά.
Ποια παρουσία σας άρεσε περισσότερο; Θα ήθελα να μάθω τα γούστα σας.
Φιλιά πολλα
Α.Π.

 

Per-beauty Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Ugg Boots Sale | web hosting