Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Παστίλιες για τον πόνο του άλλου

στις 2/12/2014 10:39:00 π.μ.


Κείμενο για τον πόνο του άλλου

Το σημερινό άρθρο είναι για καλό σκοπό κορίτσια και αγόρια αυτήν τη φορά. Ο καιρός είναι έτσι αυτές τις μέρες που μας δημιουργεί πόνο στο λαιμό, στο φάρυγγα και έπεται ακόμα ο Μάρτης ο οποίος είναι και παλουκοκάφτης και θα χρειαστούμε ένα σύμμαχο για το πόνο.
Γιατί λοιπόν να μην κάνουμε μια καλή πράξη;
Η έστω να βάλουμε ένα λιθαράκι και εμείς στον αγώνα που δίνουν οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα;
Το αξίζουν και αυτοί και οι άνθρωπο,ι που υποφέρουν διότι είχαν την τύχη να είναι έρμαιο των μεγάλων δυνάμεων.

Τι είναι οι παστίλιες;
Είναι έξι(6) καραμέλες από μέλι και θυμάρι, οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιήθηκαν προέρχονται από Έλληνες παραγωγούς και η παρασκευή τους έγινε στην Ελλάδα.
Το σημαντικότερο ποιοτικό χαρακτηριστικό όμως όλων αυτών είναι ότι μεν ανακουφίζουν εμάς τους ίδιους από τον πόνο αλλά ταυτόχρονα συμβάλλουμε στο να ανακουφίζουμε ανθρώπους και παιδιά που έχουν ανάγκη από θεραπεία. Ανθρώπους "ξεχασμένους", ανθρώπους που δεν έχουν ούτε νερό να πιουν- πόσο μάλλον να έχουν τα κατάλληλα φάρμακα-.

Οι παστίλιες για τον πόνο του άλλου είναι μια εκστρατεία ευαισθητοποίησης και ανεύρεσης πόρων των Γιατρών Χωρίς Σύνορα. Με την συμβολική αγορά ενός κουτιού κάθε ένας από εμάς συμβάλλει στην προσπάθεια των Γιατρών Χωρίς Σύνορα να βοηθήσουν ασθενείς που έχουν πραγματικά ανάγκη.
Με την αγορά ενός κουτιού το οποίο ανέρχεται στα 1,60 €,το ένα ευρώ διατίθεται στους γιατρούς ενώ τα υπόλοιπα στον κόσμο.

Κάνε την καλή πράξη

Μπορείς και εσύ
Μόνο με 1,60 €





"Παστίλιες για τον πόνο του άλλου, ΕΣΥ τις παίρνεις, κάποιοι άλλοι σταματούν να πονάνε"
(δείτε το βίντεο)

Παστίλιες για τον πόνο του άλλου(video)










 

Per-beauty Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Ugg Boots Sale | web hosting