Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Outfit of the day

στις 2/12/2014 11:51:00 π.μ.

Γεια σας κορίτσια μου
Θα βγω μια βόλτα στα μαγαζιά με τέτοιο υπέροχο καιρό που έχει έξω και είπα να σας δείξω τι θα φορέσω στο περίπου. Απλό, καθημερινό και πρακτικό. Το τζιν είναι το πιο ευκολοφόρετο ρούχο και το δώρο των σχεδιαστών σε άντρες και γυναίκες. Κάποτε έναν σχεδιαστής μόδας είχε δηλώσει: "Όποιος καταφέρει να αντικαταστήσει το τζιν με κάτι άλλο, θα γίνει ο πιο πλούσιος άνθρωπος πάνω στη γη"
Άδικο δεν είχε, όλες μας και όλοι μας σαφώς έχουμε πάνω από δύο τζιν στη ντουλάπα μας.
Παπούτσι τώρα: Φλατ λουστρίνι vintage αλλά Frank Sinatra, ξέρετε τώρα τα παπούτσια που φορούσαν οι άντρες για να χορεύουν κλακέτες την εποχή των 60s,είναι και πάλι στη μόδα και μου αρέσουν πάρα πολύ γιατί γλιτώνεις το τακούνι και είναι ευκολοφόρετα και πρακτικά.
Γυαλιά ηλίου, πουκαμισάκι με πουλοβεράκι για να μη κρυώσουμε, το κινητό μας, λίγη μάσκαρα και εννοείται δεν ξεχνάμε πριν βγούμε έξω ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ κρέμα με ένα καλο spf τουλάχιστον 30 για να μη ταλαιπωρούμε το δέρμα μας.
Αυτά κορίτσια μου καλή συνέχεια στη μέρα σας.
Φιλάκια.

Hello to all
I am going for a walk because it's a beautiful day-as U2 said in their song :-) - and i want to share with you my outfit. I'm gonna wear my classic jeans, my perfect flat shoes, sunglasses, a shirt inside and a sweaters and of course do not forget to wear SUNSCREEN with 30 spf necessary.
Thank you all
Have a nice day
Kisses from beauctiful Greece
 

Per-beauty Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Ugg Boots Sale | web hosting